Most Božje ljubavi – Mostar

Zajednice KKODS-a BiH

Moltvena zajednca “Most Božje Ljubavi” djeluje od 1998. godine u franevačkoj crkvi sv. Petra i Pavla u Mostaru. U zajednicu dolaze osobe ne samo iz Mostaa nego iz drugih susjednih mjesta Hercegovine (Čitluk, Široki, Ljubuški, Grude, Čapljina, Posušje).
Članovi zajednice se sastaju dva puta mjesečno na zajedničkim susretima u franjevačkoj crkvi svetoga Petra i Pavla u Mostaru.
Prvi četvrtak u mjesecu je otvoreni molitveni susret s početkom u 19,30 sati, za sve koji žele doći na susrete molitvene zajednice, pa i one koji nisu članovi zajednice.

Drugi susreti su zatvoreni samo za članove zajednice. Ostali molitveni susreti se održavaju po kućnim skupinama. Molitvena zajednica ima 36 kućnih skupina i 36 voditelja i zamjenika kućnih skupina. Imamju čak i jednu kućnu skupinu iz Ploča iz Republike Hrvatske koji dolaze redovno na molitvene susrete u Mostar.
Molitvena zajednica broji oko 400 članova. Svi koi žele biti članovi molitvene zajednice moraju proći jednogodišnji tečaj Obnove u Duhu Svetom, nakon čega će postati ravnopravni članovi. Molitvena zajednica ima duhovnika franjevca Tomislava Jelića koji je utemeljitelj zajednice i voditelja zajednice, te voditeljski tim od osam članova koji se bira na mandat od tri godine.