Duhovsko bdijenje s biskupom Komaricom u Banja Luci

2, AKTUALNO Nekategorizirano ZAGOVORNA SLUŽBA

S radošću obavještavamo i pozivamo sve članove molitvenih zajednica Katoličke Karizmatske obnove u Duhu Svetomu iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske u subotu 08. 06. 2019. u Crkvu „Marije Zvijezde“ (Trapistički Samostan) u Banja Luku, gdje je uprliličena jednodnevna duhovna obnova svih člnova zajednica, udruga, molitvenih grupa i domova molitve koje djeluju u zajedništvu koordinacije Katoličke Karizmatske Obnove u Duhu Svetome BiH i HR.

Osim ove duhovne okrijepe i proslave  zajedništva u Gospodinu, susret će u popodnevnom dijelu oko 18 sati pa dalje imati otvoreni karakter za sve osobe iz Banjaluke i okolice koji nam se žele priključiti.

Duhovsko bdijenje prvodi mons. Franjo Komarica sa mons. Markom Semrenom pomoćnim biskupom banjolučkim i ostalim svećenicima.

Molimo za naše zajedništvo u KKODS, za naša poslanja pojedinačna, župna, biskupijska i nacionalna te za ovaj susret – posebno,  jer on ima i evangelizacijski karakter.

Devetnica Duhu Svetom počinje u petak 31.05. gdje ćemo svi zajedno zagovarati za naše zajedništvo i za duhovno obnovu hrvatskoga naroda. Pozvani smo biti svjetlo ovome svijetu. Hrabrost, nada i život koji izviru iz Kristova uskrsnuća jesu oni koji trebaju obnavljati i Crkvu iznutra, a isto tako i mi, koji će se iz Crkve po Kristu prelijevati u svijet, dajući ovome svijetu i ovome vremenu smisao i nadu života, upravo kada se događa teška relativizacija i nihilacija istine, smisla i života. Neka Bog izlije vatru Duha Svetoga i oganj, na nas i na naš hrvatski narod koji će počneti svjedočiti Boga svojim životom, uskrsloga živoga Krista.

Pozdravna riječ u uvodu: domaćin gvardijan samostana

Euharistija: Biskup Mons. Franjo Komarica i predsjednik vijeća za laike Biskupske konferencije BiH mons. Marko Semren u koncelebraciji sa prisutnim svećenicima.

Očekivani predavači: fra Ivo Pavić, o Sebastijan Šuljević i mladi iz župe Botinac,

Moderatori – Nacionalni koordinator sa suradnicima KKODS BiH

Služba slavljenja, zbor: El Shaddai iz Sarajeva

 

Poziv biskupa Komarice na Duhovsko bdijenje u Banja Luku