Najava: Molitveno karizmatski susret u Novom Travniku

2, AKTUALNO

U subotu 17. listopada 2020. godine u Crkvi Presvetog Trojstva u Novom Travniku Katolička Karizmatska obnova u Duhu Svetom Bosne i Hercegovine (KKODS BIH) organizira cjelodnevni “Molitveno karizmatski susret”. Cijeli dan izmjenjivat će se predavači i brojni uzvanici gdje će uz predavanja, molitvu i slavljenje veličati Boga i puniti svoje duhovne baterije.

Vrhunac slavlja je Euharistija koju će predslaviti vrhbosanski nadbiskup, kardinal Vinko Puljić, koji će nakon euharistijskog slavlja uručiti priznate statute Katoličkoj Karizmatskoj Obnovi u Duhu Svetom Bosne i Hercegovine. Osim kardinala Puljića, na cjelodnevnom programu sudjelovat će predsjednik Vijeća za laike BK BiH mons. dr. Marko Semren pomoćni biskup banjolučki. Uz naše biskupe na susretu će biti mnogi svećenici i brojni simpatizeri koji služe u karizmatskoj obnovi na neposredan način, a među njima je poznati bosansko-hercegovački karizmatik dr. fra Ivo Pavić.

PRIJAVA ZA SUSRET
Za sudjelovanje na susretu su potrebne akreditacije zbog odeđenog broja osoba. Članovi KKODS BiH koji žele sudjelovati na ovom Molitveno karizmatskom susretu tebaju se prijaviti voditeljima u svojim zajednicama i tamo će biti upisani za akreditacije. Simpatizeri KKODS BiH koji bi željeli sudelovati na cjelodnevnom programu mogu se prijaviti na mail kkods.bih@gmail.com i tako rezervirati za sebe ili određen broj akreditacija. Primamo samo određen broj osoba, zato požurite s prijavama.

P R O G R A M